marți, 17 februarie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce....

... de fapt, cum iei decizia ca o haina devine "de casa" sau carpa de sters praful?
Ajungi acasa si, pentru a te face comod, te schimbi in hainele de casa. Bun! Ce au fost hainele astea inainte? E posibil ca tricoul de pe tine sa fi fost unul cel putin foarte smecher si il foloseai la iesit in cluburi. Te simteai mandru cu el, puteai aborda pe oricine cu el pe tine, toti se uitau cu invidie la tine... era tricoul tau preferat. Dupa ce l-ai folosit o vreme, a inceput sa te plictiseasca si ai decis sa il transformi in haina de casa. Crunt! Dintr-o data, micutul trebuie sa se dezobisnuiasca de atmosfera de club si sa isi accepte petele de mustar, maioneza, pizza etc cu care il decorezi, sa accepte transpiratia de sambata si duminica, atunci cand e posibil sa nu-l dai jos de pe tine. Pana cand, intr-o zi, ii aplici umilinta suprema - il transformi in carpa de sters praful!

De ce...

Zicu

2 comentarii:

  1. faza nasoala e ... ca te mai apuca nostalgia si mai fortezi inca o iesire in club cu acele haine deja compromise (as mai adauga "ghtetz"
    P.S : sa nu uiti de chilotii de sters praful :))

    RăspundețiȘtergere
  2. chilotii intra in alta categorie, despre care lumea nu prea vorbeste. e nasol sa constientizezi ca o textila care pana nu demult ti-a protejat zonele intime se transforma peste noapte intr-un obiect de sters/frecat :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.