marți, 10 februarie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce...

... atunci cand te angajezi undeva, seful iti cere dupa doua trei-zile ID de messenger? Hahaha, hihihi bine ai venti la noi, ai un id de messenger? Say What?! Stai ca n-am priceput. Id de mess, o chestie privata, personala , a mea , unica etc. Da de ce-o vrei? Apoi ca sa putem vb mai repede.
Aham. Ca tu-i fi pe Marte si eu in biroul de langa tine?
MA! micule voyerist-comunist- pervers care esti !!!!
Oare nu te manca in c... sa vezi ce status sau avatar am?
Oare chiar suferi sa vezi daca "I'm not at my desk"- deci traducere pt sef: o frec la tigara prea mult sau daca "on the phone" vb cu mama de pe telefonu' firmei de zacusca aia buna care mi-o trimite...
Adio statusuri de genul "ma f..t in el de job", "azi n-am chef de nimic", "check this porn link" sau altele de genul.
Problema mea cea mai mare sau mai bine zis dilema mea e legata de linkurile pe care le trimit: bancuri, glumite, piese si alte dracovenii. Si eu n-am chef sa ne imprietenim. Sau sa stie chestii din viata mea personala. Ca eu muncesc si el ma plateste si aia e relatia de care is f multumita.
De ex. acum... voi trimite celor din lista mea de mess un link cu postul meu. Da sefului nu-i pot trimite. Sa fac o categorie aparte de genul "Seful", " Don't send here..."? Ce sa fac?

De ce?

Florica lui Zicu din capatu' satului

6 comentarii:

  1. Pai vezi? De aia majoritatea oamenilor au 2 id's de mess :D. Unul cu status: "v busy@work" si unu cu statusul: "frate, ce plictiseala..." :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sugerezi multi mess?hm.. not a bad idea:)
    Da acum i l-am dat pe asta.. i'm fucked:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru prima data in viata trebuie sa fiu deacord cu Filip, 2 id-uri e rezolvarea tuturor problemele, neaparat cu Show busy icon bifat ca sa nu vad cand esti afk. Misto post.

    RăspundețiȘtergere
  4. pt. asta exista ignore-ul. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. if u are fucked u shold feel very very good now :))

    RăspundețiȘtergere
  6. vezi ca poti sa faci grupuri de contacte pe mess. io am doua grupuri: "oameni la care apar permanent OFFline" (like sefu, nevasta lu sefu, secretara lu sefu..) si inca un grup cu restul, la care le trimit chestii trestii

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.