sâmbătă, 14 februarie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce....

... astazi trebuie sa facem pe dracu in patru sa iubim, iar pe 31 octombrie sa ne speriem?
Standuri de flori devastate, magazine de cadouri pradate, dulciuri cat sa dai in diabet... haos. E ziua celui mai american dintre sfinti. E ziua lui Valentin. Spiritul de turma se manifesta cum nu se poate mai bine cu aceasta ocazie, la fiecare minut, pe parcursul zilei, se pune cate un suflet pe tava, se rezerva o masa la restaurant pentru a degusta un crenvusti romantic, se vinde iubirea la taraba. Si maine? E posibil ca maine, multi sa se imbete si sa isi snopeasca concubina in bataie. Da si-au facut datoria fata de sfant? Sunt impacati.
Acesta este "cadoul pe care i l-am facut" Floricai:


Este o inima de la cosul de rufe, asta insemnand ca toti boxerii si ciorapii din imagine sunt murdari, jegosi (va garantez asta!). Credeti ca ma va iubi mai putin decat ieri? Daca da, si nu ati facut-o deja, lasati tot ce faceti acum si dati iama la prima taraba de garoafe.
Sa zicem, prin absurd, ca americanii inventeaza o sarbatoare "Romania sucks", printre manifestari numarandu-se: "Scuipa romanul", "Vomeaza pe roman", "Pisa-te pe roman". Ne bagam?

P.S: pana si mama s-a contaminat. Mi-a trimis azi dimineata, la ora 8.00, urmatorul mesaj: "Masura in dragoste este iubirea fara masura".

De ce...

Zicu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.