luni, 9 februarie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce...


... oamenii tin mortis sa se traga in poze cu vedete aka non-vedetele? Ce mama procesului verbal poti sa faci cu o poza in care apare Maria Dragomiroiu si un prost care zambeste tamp? Prostu' fiind tu, off course. Sau o poza cu tine si prietena-ta si Parazitii cu sticla de whisky si eventual si niste euroi? Esti jmecher? Ai valoare arfe si talent?...
Bai, deci daca nu iei poza, ti-o pui in rama si te rogi la ea nu vad de ce draci ai facut-o in prima faza. Nu poti duce vedeta din poza acasa, n-o poti pupa, f**e sau scoate in oras.
O poza nu tine loc de om. O poza e un CACAT de poza. Si fiind un cacat logic suntem multi care ne inghesuim la el.
Ziceam ca eu si Zicu suntem geniali. Da si umani din pacate...
Acum ceva timp, Zicu s-a imbatat rau cu tenta de foarte foarte rau in birtu' de la noi din sat. Si Zicu cand e beat intra intr-o stare zen de se transforma in Zemefliu. Si cand Zicu e Zemefliu io nici nu vreau sa-l vad in fata ochilor, in spatele ochilor sau in lateralul lor. El stiind treaba asta s-a scufundat si mai tare in starea de Zemefliu si mi-a aparut acasa cu poza aia miscata si naspa de am atasat-o io aici. Nu se vede prea bine da va zic 100%: e Zicu cu Anda Adam care venise la o cantare la noi la birt.
Bai, deci Zicu n-a prins-o de nici un organ/organism pe Anda asta, n-a pupat-o , n-a nimica. Intelegi? Nimica. Si-a facut doar poza. Si cand l-am intrebat ce-o sa faca cu poza cu vedeta mi-a zis ca nu stie. Si a mai si dat din umeri.

De ce?

Florica lui Zicu din capatu' satului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.