marți, 13 ianuarie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce...

... vanzatoarele magazinelor alimentare din jurul blocului in care habitezi se transforma cu timpul in prietenii tai foarte buni? Te vede, te stie, te saluta, iti face recomandari etc. Mai ramane putin si se apuca sa iti dea sfaturi intime, idei de afaceri, principii de viata. Nu neg faptul ca se cam plictisesc tantile astea si ca sunt ahtiate dupa castiguri cat mai mari, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se transforme in mici psihologi in halat bordo (sau ce culoare de halat o fi avand a voastra... SIGUR AVETI UNA) care sa imi spuna: "De ce nu porti fular ca e cam frig afara?", "Ia vin din asta ca e rosu si sigur se va bucura prietena ta!", tragand conspirativ cu ochiul, sau sa ma provoace la un small talk despre ce crede ea de criza financiara, in timp ce sta pe o lada de bere care striga dupa ajutor de sub esuata... De ce?

Zicu

3 comentarii:

  1. pentru k nu stiu mai mult, pentru k sefu nu le-a dat un scaun, pentru k vinul ala nu se vine, pentru k mor de plictiseala, pentru k sunt complexate k sunt numa vanzatoare....pentru k asta mostenim de la regimul comunist (toata lumea stie sa dea sfaturi)

    RăspundețiȘtergere
  2. eh, zici ce zici de "Non-stop-urile din scara cealalta", dar defapt ele au un rol foarte important in viata sociala a cartierului. In orice zona mergi in romania ai sa observi ca relatiile sociologice dintre rezidentii unui cartier se creeaza si se intaresc, in cea mai mare parte, langa "NON-STOP" si langa "NET-CAFFEE" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Keyser, asta daca nu e "NON-STOP"-ul inchis cum se mai intampla.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.