marți, 27 ianuarie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce...

... uraganele sunt "botezate" cu nume proprii? Ma intreb cum s-au simtit toate femeile cu numele Katrina cand "tizul" lor, un pic cam hiretic din fire si cam vitezist, a devastat New Orleans-ul.
Se apuca ei niste curentei sa se certe, dau nastere unui curentel mai mare care este numit generic "uragan" care, cel mai probabil, imi va lua casa, da e important sa stiu cum il cheama pe uraganul asta... poate ii pregatesc si niste fursecuri. Cu ce ma incalzeste ca ma lasa pe drumuri David, Oscar, Tulfuti, Grigore, Ghita? Cred ca se puteau gasi alte solutii, gen o combinatie de cifre si litere (34DR) sau niste nume mai sugestive ("Demolatorul" de exemplu, sa ma cac pe mine si sa ma pregatesc de ce e mai rau). Imaginati-va cum ar fi ca un uragan sa poarte numele vostru.

De ce...

Zicu

3 comentarii:

  1. Sincer eu m-as simtii putzin flatat, ca o data pe an sau cand draq vine ala, sa stiu ca sunt vreo 500k de oameni care urla in disperare: "FUGITI CA VINE FILIP SI NE OMOARA PE TOTI!" >:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, buna asta. Eu cred totusi ca daca schimbam "oameni" cu "femei" si restrangem aria temporala de la un an la zilnic, se cheama ca ti-ai exprimat un vis :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.