luni, 9 martie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce....

... suntem fortati sa participam la tot felul de sindrofii de familiei pe sistemul FAMILIA TI-O DA DUMNEZEU, PRIETENII TI-I ALEGI TU?
Pai, innecam-as in ea de familie ca m-ati tarat dupa voi la ziua de nastere a lui bunicu', la logodna lui vara-mea de gradu patru ( by the way.. cum plm ziceai ca o cheama?!), la cuscria dintre matusa-mea cu fratele lui mama care de fapt e si var dulce cu stii-va-dracu, ca nici eu nu mai stiu care mi-e arborele genealogic da mersi fain... prietenii mi-i aleg eu! Mi-a si dat o lacrima care s-a scurs pe laptop de cat sunteti de darnici BAH FAMILIE BAH... Si cand zic familie ma duc maxim pana la bunica si bunicu si hai treaca-mearga inca un var/vara, la care daca ii pot zice
"ce faci tu pisi" sau "hai sa bem coae" atunci stiu si cum ii cheama.
Bai deci cu inmormantarile chiar n-am nimic. Adica aproape nimic. Bah a murit un om. E si din familie, mergem, plangem, bem, mancam. Fie-i tarana usoara. Am suflet, mi-e frica de iad si de dracu, fusta neagra am (trei sfert off course - sa nu incintam popa)...mergem!
Da bah familie bah! Pana la 18 ani m-ati tarat la tot felul de nunti dubioase unde starostele imi parea mai familiar decat nust-ce-babe care au remarcat voalat ca-s grasa sau prea slaba sau whatever. Am zis de mii de ori ca-s a lui Lazar a Florii Zinii din capatu' satului. OK. Enough.
Acuma is a lui Zicu si am peste 18 ani. Pot fi si a lui Tutankamon ca tot majora is. De ce Pastele Masii mai tre sa merg acuma la nust ce nunti. A... ca-s din familie aia de se casatoresc. Ete fas. Mergeti voi. Io-s la Cluj acum, Apostu nu poate misca un post-it fara mine, Boc, daca suna si nu-s aici, nu mai stie ce e prin Cluj, ata ete, is fff busy.
A.. tot tre sa merg.. DA DE CE?? Ca sa vina si ei la nunta mea??? Da nici nu stiu cum ii cheama pe toti. Tre sa faceti parada cu mine?? Sa isi mai dea babele cu parerea despre toalele de pe mine?? Trimitem dracu plicu' cu bani si gata. Bah familie. Am inteles ca strangeti cacaturi de portelanuri sa mi le dati mie zestre (a se citi: sa vi le atasati de rect in scop decorativ) da io la oamenii pe care nu-i cunosc nu ma duc. Si nuuuu!!N-or sa vina la mine la nunta! La mine la nunta o sa fac un Brief de nunta. Cu intrebari despre mine. Si o sa-l oblig si pe Zicu sa faca unu pentru partea lui de nuntasi invitati. Frate, daca nu stii cine sunt, ce culori imi plac, ce ciocolata imi place.. hehe taticule... nu esti din FAMILIE. Ca familia ma iubeste si ma cunoaste!! Deci nu vii. haha

De ce...

Florica lui Zicu din capatu' satului

5 comentarii:

  1. Asa..deci cu primul comentariu faceam prezenta :)) Mare dreptate ai cu asta cu familionul!!! Pe bune....daca era sa ma iau dupa ai mei si sa nu fac scandal, imi trebuia pentru nunta tot Expo Transilvania!!! Da...eu stiu ce culoare iti place tie...si ce ciocolata...asa ca, ... tu vii la mine la nunta! Nu??!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Simonik : DA LOGIC CA VIN:D !!Pentru ca:
    1. Iti poti zice " ce faci tu pisi"
    2. Stiu ce culoare iti place
    3. Ce ciucalata mananci
    4. Cause u're my friend:x

    RăspundețiȘtergere
  3. asta inseamna ca io nu pot veni la nunta ta cu Zicu, deci degeaba tin basmaua curata in dulap, ca n-o sa pot juca hora in capul satului la nunta ta :((

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim:
    Toata lumea sa se relaxexe!
    M-am sfatuit cu Zicu si vom face o masa speciala pentru comentatorii de pe blog.In acest scop, cand va veni momentu cu lautari si veselie, va vom pune la dispozitie o lista pe care sa va puteti inscrie. Iar intrebarile eliminatorii vor fi de pe blog. Deal? Da fa bine nu va mai semnati toti " Anonim" ca nu-mi dau seama daca sunteti unu sau mai multi.Si nici pe lista nu acceptam "Anonimi". Batar porecla treceti-o:)
    danke!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.