marți, 10 martie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce....

... unii cetateni tin poze cu ei prin casa?

E posibil sa creada ca actul inramarii meclei le da o alura distinsa ce merita expusa si aratata musafirilor cu diferite ocazii. Mai ales daca poza infatiseaza o pozitie tampa - gen terminat de liceu, cu capul sprijinit filozofic in cot. De ce ai face asa ceva? Uiti cum areti? Sau poate vrei cu tot dinadinsul sa iti amintesti zi de zi ce mandru ai fost pe vremea cand te-ai tras in poza si cum ai cazut in dizgratie acum, cu burta/sanii lasati, cearcane cat burta/sanii lasati si alte defecte ce nu se pot indrepta decat chirurgical.
Treaca mearga niste poze in care apari cu prieteni, iubiti sau familie, desi nici alora nu le vad rostul, putand sa ti le tii la portofel si sa le deschizi cand te umpli de dor. Da nu inteleg ce e cu narcisismul asta debordant. Inramati-va buletinele fratilor, asa va veti puteti mandri cu cel mai frumos CNP din lume!
In final/concluzie nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca pozarosii astia s-ar sterge cu fataul la fund, daca ar fi imprimat, cacadou de la mine, pe un sul de hartie igienica.

De ce...

Zicu

Un comentariu:

  1. ...poate si cu a mea, dar in mod sigur, cu a multora m-as sterge la cur cu "nesat" pana la iritatie si cu a unora m-as sterge si daca ar fi imprimata pe smirghel!!!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.