vineri, 13 martie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce....

.... cu totii stim cate un loc/crasma/spelunca/birt/bodega, la margine de drum, unde se mananca bine ceva?
Esti pe drum de cateva ore. Nu mai stii sigur care e fundul tau si care e scaunul masinii. Ai niste furnicaturi in picioare de parca ai fi facut toata ziua acupunctura la un chinez beat turta. Pe langa toate astea... ITI E FOAME. Le zici si co-drumetilor din masina... In secunda doi, cu siguranta, unul va lua cuvantu': "Nicio problema. Stiu eu un loc, nu departe de aici, unde fac o ciorba cu perisoare cat coaele lui Goliat" (ce gluma de autobaza!).
Altu' stie un popas in nu stiu ce muntii lu' peste unde "fac aia niste mici, cat o juma de penis de cal" (asta e gluma de contabil, pe la 40 de ani).
Nu sunt in stare sa retin ziua de nastere a lui taica-meu, da stiu ca la popasul Mesteacan se mananca niste placinte crete maramuresene de te autosugi.... saracu taica-meu.
Asta dovedeste, inca o data, ca atunci cand e vorba de ceafa de porc, mici, tot felul de ciorbe, romanul are un GPS nativ care il ajuta sa gaseasca locul cu cea mai mare concentratie de calorii pe cap de locuitor/metru patrat...

De ce...

Zicu

Un comentariu:

  1. Da' de ce esti pricinos? Cand mancam noi gras? Doar cea mai buna leguma nu'i porcul? Doamne ce-o sa mai profit cand oi fi gestanta cu prunc homo sapiens, sapiens...cum oi pofti eu numa' la sarmale'n bors si vita, oua umplute, limba cu masline si muuuuuuuulta ciocolata... Imi este o foameeeee... dar salata tot n-as manca :))); sa mance alea care beau si apa plata - ca ce? aia de la robinet s-o bloca pa teava, ca pe vreme lu' Ceasca le servea cineva apa plata cu lamaie (statuta pe dulap 3 saptamani ca sa se coaca). Suntem ceea ce mancam...adica niste porci alias vite'ncaltate...cu paciotti si mai nou nici apa plata cat de plata ar fi, nu mai e buna "fata ma'ntelegi?" daca nu-i Evian "ma'ntelegi"?
    Urata natie...in natie!!!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.