joi, 19 martie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce....

... unii soferi insista sa ne polueze cu numele si data lor de nastere?

Daca eu sunt in masina in drum spre serviciu sau spre unde ma duce masina, ca doar e masina mea si, implicit, volanul pe care il invart e al meu, de ce dreq trebuie sa aflu eu cum ii cheama pe unii, altii din trafic? Si nu se opresc aici, bomboana de pe coliva fiind si afisarea anului cand nefericitul a venit pe lume. B-83-ADI, CJ-79-ION, CT-89-RZV, MM-93-PLM, e ca si cum as umbla cu numarul de la pantof in gat, numa asa, de fitza, ca vreau eu sa stie lumea cat port la picior si cata putoare pot produce picioarele in functie de numar. Adica daca te intalnesc in trafic si dovedesti ca esti un bou, ca asa esti tu, un ou cu b in fata, si ma lovesti, pot sa te iau la pertu? Adica eu am puterea sa iti zic in momentul ala, fata de tine care nu poti sa deslusesti nimic din numarul meu (BV-04-KXJ, SM-99-LLB, TM-54-SSX): "Bah ADI, ION, RAZVAN sau PLM, cum te-o chema, de ce pastele masii nu te-ai apucat de cataraturi si ai hotarat sa ai carnet de conducere?". Deci atacul e personal, prin faptul ca ti-am rostit numele pe care ti l-au dat la nastere si pe care il expui cu mandrie pe autovehicul, si doare mai rau, ca tu nu poti sa mi te rastesti pe litere, nu?

De ce...

Zicu

20 de comentarii:

  1. Vorba inteleptilor: numele prostilor pe toate gardurile!!! :))Prin vara eram in fata la Catedrala Catolica din centru si a trecut o pisy cu nr la masina ADA....am strigat-o si s-a intors! =))

    Morala: daca nu ai admiratori si nu te fluiera nimeni pe strada iti pui numele pe numarul la masina ca atunci te striga macar vreunul care vrea sa faca misto de tine! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate unii mai uita cum ii cheama sau la ce numar locuiesc…nu se stie niciodata…e bine sa le ai scrise undeva…

    RăspundețiȘtergere
  3. ai fost cam off topic...dar e buna intrebarea..si vad ca ai raspuns cum trebuie... si blogul meu se bazeaza pe dileme, observatii si ghiduri... imi place cum scrii... faci link excange?

    RăspundețiȘtergere
  4. buna:)..hmm..interesanta ideea blogului tau/vostru;chiar tare:D..o sa il mai citesc..(m-am uiat doar in fuga:D)..si..oricand te astept si pe blogul meu:D..sper sa iti placa..si poate facem schimb de linkuri..bannere..in fine..ptr moment -> Multa bafta!:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar de cei care au placute de carton puse in parbriz si pe luneta care prezinta numele lor sau "XXX cel mai sexy" si chestii de genul.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Florin: Da! Corect! Sa nu uitam aceea categorie:))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ domnubolog - sau poate facem schimb de dileme...

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Smiley-cipry - merci de aprecieri

    RăspundețiȘtergere
  9. @ irina - poate mai bine in palma, ca aia o au tot timpul la ei, masina nu :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cluj-Napoca ... la sat???:)))))))))))
    Da' nu-i bai, cresteti voi mari! Faina gasca!
    Va doresc numai campanii reusite!
    Si ce-i cu intrebarile astea impertinente domle'? :)) DE CE NU?

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca e democratie si ca se poate, de aia. Pe la noi ummbla unu Ionel: XX-10-NEL, sau unu OPEL: XX-X0-PEL. problema lor. Pe mine nu ma deranjeaza, dar o dilema am si io. De unde stii ca cifra aia e anul asterii si nu altceva? Ca in exemplele pe care ti le-am dat, si unde oamenii s-au dovedit mai ingeniosi ca aia pe care i-ai ginit tu.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ gabriela - nu vrem sa crestem pentru ca lumea e prea rea si cruda. Te asteptam la birtu' din "sat" la o ciocolata calda sau la o inghetata cu zmeura :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @ raudemusca - nu vad unde e ingeniozitatea dar daca zici tu, asa o fi. Chestia cu anul nasterii o stiu de la unu', altu care mi-au marturisit ca au facut asta. Ingenios sau nu, prefer sa mi se repartizeze aleatoriu numarul cj-99-KKT decat sa cad in penibil.

    RăspundețiȘtergere
  14. Din acelasi motiv pentru care televiziunea e cotata cu o incredere peste asteptari, din acelasi motiv pentru care pe gard scrie Hai CFR si inauntru e depozit de materiale de constructie, din acelasi motiv pentru care daca iti apare numele in ziar este vedeta. E o falsa impresie despre importanta.
    Dar, daca ne face sa ne simtim mai bine, de ce sa nu folosim sansa? E poate o dorinta sa iesi in evidenta cu ceva. Sa te vorbeasca lumea: asta (masina) e a lu' ..., asta e ala de a aparut la ziar, ...

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Andrei N. - Mai rar intalnesti "Hai CFR", de obicei in fata CFR-ului se pune M... :)
    Total de acord cu tine, fiecare iese in fata cu ce il duce capul

    RăspundețiȘtergere
  16. ca sa parafrazez...si sa va dau o idee pt un post nou:
    "Te-ai intrebat vreodata de ce te suna hackerii tocmai pe tine sub nume de angajat de Orange ca sa le incarci lor cartelele PrePay..." Ca eu am patit-o in weekend, dar m-am prins la timp de schema

    http://chefdepoveste.blogspot.com/2009/03/campanie-anti-frauda.html

    RăspundețiȘtergere
  17. @gabriela : pentru acelasi motiv pentru care inca mai primesc mailuri de la banci cu care nu lucrez sa le dau contu sa nusht'ce sau de la loteria din singapore ca am castigat un triliard.
    Naivitatea se plateste. Daca lucrurile acestea inca se intampla, inseamna ca mai sunt fraieri. Simplu ca buna ziua.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.