luni, 23 martie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce...

... toate probleme lumii se dezbat la o cafea?
De ce pe langa nevoile zilnice ( gen apa, mers la shushu, mancare, etc.) avem nevoie de cafea pentru a gandi. Si nu ma refer la faptul ca fara o cafea nu putem incepe ziua. Ca aia deja e regula.

Salut te-am sunat sa vb de chestia aia!
Salut. dada. stiu. Hai sa ne vedem la o cafea sa vb despre chestia aia. ( aka nu pot gandi fara sa te vad cum bei o cafea, e placerea vietii mele)

Hai sa nu!! Hai sa-mi dai acum pe loc un raspuns scurt si la obiect! Nu vreau sa te vad, nu vreau sa ne zicem unul altuia cacaturi politicoase si sa vb despre Crin Antonescu. Nu vreau cafea. Am baut deja. Fii in plm coorent, aduna-te si vb! Ca de aia ai telefon mobil!!

Buna ziua. Ma numesc X de la firma Y. V-am sunat referitor la Z.
Ah, buna ziua. Haideti pe la mine pe la birou sa vb la cafea, sa vedeti ce cafea buna avem! ( siretlic de marketing scarbos care se regaseste in diferite forme dar provoaca acelasi rezultat)

Bun. Sa ne intelegem. Daca eu vin la tine la intreviu sa ma angajezi, tu ma intrebi daca vreau apa. Nu vreau. Nici apa nici paine. Am acasa de toate, har Domnului!!!
Daca vreau sa lucrez cu tine sau am nevoie de un serviciu oferit de firma ta, atunci ma inviti la cafea. Cu care de altfel te lauzi. Ca ce buna e, ca ham ca ram.
Auzi da ti-a facut cineva o evaluare a calitatii cafelei tale?? De ce mama dracului e asa buna? Ca zici tu? in cazu' asta io-s Miss Univers. Ca pot sa cred ce vrea muschii mei. Si apropo, daca nu beau cafea?? uite nu beau. Ma doare in cur de cafeaua ta. Ceai ai? Da vreau de ala englezesc si cu lapte!!!
Aici intra si textele de genu':
Haideti sa vedeti ce frumos sediu avem!
Mdea. Avem apa, curent, niste pereti, am varuit recent. e splendit. Mai ales gresia din buda. Haideti sa o vedeti...
sau
Haideti sa vedeti cate departamente avem, cum suntem structurati..
Dar vai!! E atat de important sa vad vaca din grajd? Numai asa voi putea cumpara lapte de la firma dumneavoastra. Sigur...ma intereseaza sa vad tot. Ce manca vaca, ce caca vaca. NOT.


De ce...

Florica lui Zicu din capatu' satului

5 comentarii:

  1. Ca sa imi continuii seria de intrebari stupide:

    "Cine draq e Crin Antonescu?" :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @euisala: Plif , in numele PLD-ului!! E noul pres de la PNL. Viitori candidat pentru presedentie.... Mah, de maine te prezinti cu foaie si pix cate 10 min pe zi. Facem lectzii:)))
    Mai deschide si tu o libertatea, o ceva, ce dracu facem:))

    RăspundețiȘtergere
  3. * viitoru' - pardon
    Am scris in graba ca nu mai pot cu filip:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta char e buna ! Nu m-am gandit niciodata la aceasta chestie , poate ca cafeaua este un stimulent mental fara de care am fi niste cretini ( cu C mare ) , totusi nu toata lumea face asa . Eu de exemplu merg la pizza sau la o bere sau la orice alceva . Oricum imi incep ziua cu o cafea altfel nu ma trezesc :( .

    RăspundețiȘtergere
  5. @descopera100: imi place strategia cu pizza:D Da problema e...cine plateste? Mi se pare faire asa: daca tu vrei sa-mi vinzi ceva platesti tu:D. Daca e invers, platesti tot tu ca-s fetitza:D.
    Referitor la cafeaua de dimineata, no comment. Aia e sfanta. Am si zis:)
    Deci...maine pe la pranz daca ai chef sa-mi vinzi ceva.. mie imi va fi foame:D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.