luni, 9 martie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce....

... exista o ierarhie a chilotilor?

Cu alte cuvinte, de ce avem chiloti "buni" - pe care ii scoatem din sertar cand avem programare la doctor sau cand stim cu siguranta ca intalnirea se va lasa cu sex - si chiloti "rai" - care sunt folositi cand mergem la drum lung (si sunt supranumiti "chiloti de drum") sau sambata, cand batem covoarele. Si sa nu ne ziceti ca nu e asa pentru ca nu ati face altceva decat sa afisati o ipocrizie si o lipsa de respect crunta fata de organele voastre genitale.
Ca orice obiect vestimentar, si chilotul se ofileste, se roade, capata pete, ce nu mai ies, in zonele esentiale. E, in loc sa ajunga la gunoi, ei mai sunt pastrati pentru situatii ce nu necesita o textila fina (pe sistemul: "De ce sa ma duc dupa cartofi in chilotii Catalin Botezatu, cand pot foarte bine sa ii iau pe astia, chiar daca unul dintre oua se scurge pe afara).
Cu toate astea, la nevoie, toti suntem impecabili. Scoatem din sertar cele mai fine matasuri, sa fie impresionat domnu' doftor, la consult, de gusturile noastre in materie de lenjerie, sa cada pe spate partenerul/a de copulatie la vederea "casutei" (in contextul asta "viloacei") in care traieste aparatul reproducator. Care e miza pana la urma? Se imbraca si se duce acasa daca vede ca ai chilotii rupti in cur? Eu zic ca daca tot a ajuns pana acolo, nu conteaza din ce iese ci ce iese.

Pe langa aceste categorii, mai este una care ne este fidela si ne protejeaza zi de zi. E CHILOTUL COTIDIAN, care nu este apreciat la adevarata lui valoare, el neavand fitele chilotului de intalnire si fiind net superior chilotului de batut covoare.

UPDATE: tocmai mi-a fost semnalata o noua categorie - chilotii de sport, care intra tot la chiloti "rai", dar sunt un fel de specie superioara, deoarece, in caz ca te ranesti si ajungi la spital, nu poti sa mergi cu gauri.

De ce...

Zicu

Un comentariu:

  1. sunt zeci de categorii ... in general cei albi ajung cel mai repede in decadere ... se compromit foarte repede iremediabil , fie din cauza elixirului vietii (ghetzul) fie din cauza bastonaselor maro deghizate in basini inocente

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.