vineri, 6 martie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce...

... in preajma Sarbatorilor (indiferent de natura lor), noi, soferii, dezvoltam un al 6-lea simt langa un politist? Se manifesta la soferii de toate varstele si categoriile sociale si poate fi perceput prin inhalarea aerului. Subiectii supusi testului au concluzionat ca se poate traduce chiar prin expresii ca: "pluteste cacatu' in aer!!", "am pus-o!!!" si "de ce dracu' n-am luat-o pe stradute laturalnice, dracu' sa-l i-a de Craciun/ Paste??!!"
Adica, de exemplu, cand circuli cu masina vehicul personal, leganat de hartoape si de muzica de la radio in deplina legalitate rutiera, vezi un politist care iti face semn sa tragi pe dreapta... primul gand e "Vrea spaga!" si in secunda doi iti cauti portofelul:))
Hai recunoasteti si voi faceti / ganditi la fel:)). Aceste creaturi, care de obicei pandesc prada noaptea, sunt acum imune la Soare si cauta prada fara incetare zi si noapte. Vine 8 Martie si vrea si ei ceva bani sa cumpere garoafe comuniste la nevestele lor care vrea si asteapta.
Cum sa apara el fara garoafa acasa, cand Ea si-a luat deja shtrampi de la magazinul cu 39 si stie ca e ACEA zi speciala pe an cand primeste sex? Da' cheia labirintului se deschide doar cu blestemata aia de garoafa, semn de apreciere, respect si promisiune de hutza- hutza in pozitia misionarului.
E clar ca nu ai condus rau, ca ai centura pusa, ca nu vorbeai la telefon, si nici macar faru' ala din dreapta nu a palpait deloc azi...
It's just CIUBUCTIME everybody... in pozitia misionarului :))

Florica lui Zicu' din capatu' satului

3 comentarii:

  1. e adevarata faza cu "ciubuctime" dar vreau sa va spun ca ciubucarii astia cu chipiu au niste salarii ca ne baga in buzunar pe toti! pupa`m`ar undeva!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.