joi, 5 martie 2009

Te-ai intrebat vreodata de ce....

... unele magazine angajeaza lipitori?
Angajatul lipitoare e o specie interesanta ce traieste pe langa magazinul omului cu scopul de a suje toata viata din specia numita client. El te pandeste cu ochi de vultur de cum ai intrat in ecosistemul sau si te lasa putin sa te plimbi, jucandu-se cu tine la fel ca pisica cu soarecul. In momentul cand te-ai oprit in dreptul unui articol, ATACA. Si o face prin invaluire, imprevizibil, fara sa-l simti, asemeni unui sconcs caruia i s-a extirpat glanda puturoasa. Te intreaba cu ce te poate el ajuta si ii raspunzi politicos ca esti acolo sa belesti ochiu'. Te mai lasa putin si revine. Iti spune ca au nu stiu ce oferta si ca au si o colectie noua. Ii reamintesti lipitorii ca esti un nemernic care se afla acolo fara intentia de a cumpara ceva si crezi ca l-ai inchis. Te hotarasti totusi sa probezi ceva. Cand sa iesi din cabina, e acolo cu inca vreo cateva articole care, crede el, ti-ar sta bine.
I-as spune sa ma caute la rand la carne si, daca nu, la oua. Da, gandindu-ma la cat de sensibile imi sunt ouale, plec fara sa zic nimic, lasandu-l sa se zvarcoleasca in chinurile unui esec de vanzare.

P.S. o sa ziceti ca e politica de magazin sau ca sunt platiti pe procent din cat vand, da asta nu ii scuza comportamentul lipitoric.

De ce...

Zicu

3 comentarii:

  1. "Buna ziua,bine ati venit la Melli Mello"...alea sunt cele mai enervante de pe planeta...kkt de magazin

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e vina vanzatoarelor, e vina patronilor sau a managerilor, a directorilor unde e cazul... ele sunt platite din comision si daca nu fac asa cum li se spune li se mai da si cate o penalizare sau mai rau, raman fara servici iar ca o persoana fara studii superioare e greu sa iti gasescti ceva "mai decent" sau ca student .. la el

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim - absolut de acord ca toata lumea trebuie sa manance o paine. Dar e la fel de adevarat faptul ca eu, din postura de client, trebuie sa ma simt bine in magazinul respectiv si nu agresat.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.